Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst bij PLC Direct

Zoek je een boeiende rol binnen de dynamische wereld van industriële automatisering? Bij ons groeiende team voegen we graag een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst toe, met een scherp oog voor online marketing. Als jij uitblinkt in het verstrekken van technisch advies en klantgerichte oplossingen, terwijl je ook het commerciële landschap begrijpt, dan ben jij precies degene die we willen verwelkomen!

Over Ons:

Bij PLC Direct geloven we in samenwerking en klanttevredenheid. Onze diverse afdelingen werken nauw samen om onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden en hen te ondersteunen bij hun automatiseringsbehoeften.

Functieomschrijving:

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst vervul je een cruciale rol binnen ons team. Jouw dag begint met een kop koffie en overleg met collega's. Van daaruit ga je aan de slag achter je bureau, waar naast de e-mails de telefoon regelmatig overgaat. Klanten bellen jou voor technisch advies en om te informeren naar de beschikbaarheid van specifieke producten.

Jouw expertise stelt je in staat om de exacte behoeften van de klant te achterhalen en samen met hen te brainstormen over mogelijke oplossingen. Of het nu gaat om PLC's, frequentieregelaars, sensoren, HMI's of andere automatiseringscomponenten, jij hebt het inzicht om de juiste aanbevelingen te doen. Jouw kennis en betrokkenheid zorgen ervoor dat klanten niet alleen de benodigde producten krijgen, maar ook op maat gemaakt advies dat hun projecten naar nieuwe hoogten tilt.

Daarnaast werk je intensief met ons CRM-systeem. Je beheert verkooporders, coördineert met inkoop, zorgt voor nauwkeurige administratie en draagt zelfs bij aan marketingactiviteiten. Dankzij jouw inzet kunnen alle afdelingen efficiënt samenwerken en zich richten op hun respectievelijke taken, zonder overmatige druk.

Jouw Profiel:

- Je hebt aantoonbare affiniteit met en kennis van PLC's, frequentieregelaars, sensoren, HMI's en industriële automatisering.

- Commercieel inzicht gecombineerd met technische expertise.

- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

- Bekendheid met CRM-systemen en gegevensverwerking.

- Teamspeler die gedijt in een dynamische omgeving.

- Proactieve houding en vermogen om prioriteiten te stellen.

Bij PLC Direct streven we ernaar om niet alleen innovatieve oplossingen te bieden, maar ook een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren voor al onze teamleden. Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij een essentiële schakel in ons succesverhaal.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team van gepassioneerde professionals.


Voor de volledige vacature klik hier.

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Werving en selectie procedure zal i.o. van PLC Direct Benelux worden uitgevoerd door onze partner Broad Recruitment.
Voor sollicitaties of meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Mike de Jong.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of telefoon nummer: 06-10825993